Over Intercaza

UW TOTAALADVISEUR

IntercaZa is gespecialiseerd in het leveren en/of monteren van het totale pakket, van vloer tot plafond en van verlichting tot een compleet interieur op maat, dus alles in één hand. Kortom:  Uw totaaladviseur voor het hele interieur.

ERVARING

Met ruim 25 jaar ervaring is IntercaZa by Lucien Zambon een begrip in Limburg op het gebied van interieurafwerking. Indien u op zoek bent naar een nieuw plafond, vloer of interieur op maat, dan bent u bij IntercaZa aan het juiste adres.

SERVICE

Bij IntercaZa wordt Service nog echt met een hoofdletter “S” geschreven en werken wij alleen met producten van topkwaliteit. Wij staan garant om uw wensen om te zetten in een creatief ontwerp en bij de realisatie nemen wij u alle zorgen uit handen.

EEN AANSPREEKPUNT

Lucien Zambon, als eigenaar van IntercaZa, begeleidt ieder project zelf, van ontwerp tot en met de oplevering, u heeft dus maar één aanspreekpunt.

Om u een passend advies te kunnen geven over de technische mogelijkheden, kleurkeuze e.d. kom ik graag bij u langs om de situatie te bekijken.

Terplekke kunnen wij aan de hand van diverse kleurstalen en monstermaterialen een passend ontwerp maken, Inclusief de bijbehorende offerte.

Ook is het mogelijk om op afspraak de showroom te bezoeken.

Call Now Button
OOK VIA WHATSAPP!